asbitech logo met blad
ton asbest gesaneerd
tevreden klanten
asbestvrije werven

*cijfers 2020. Enkel losgebonden Asbest

Over Asbitech

Asbitech is in 2013 opgericht en is gespecialiseerd in het verwijderen en saneren van alle soorten asbest.

Met tientallen jaren ervaring in zowel de civiele bouw als petrochemie, beschikt Asbitech over de nodige expertise om elke asbestsanering tot een goed einde te brengen. Vooral het demonteren van niet-hechtgebonden asbest is onze specialiteit.

We hechten het grootste belang aan het welzijn en de veiligheid van onze werknemers en beschikken dan ook over alle nodige certificaten die de veiligheid garanderen. We werken continu aan het verbeteren van onze werkwijze, klantenaanpak en veiligheidsvoorwaarden om zo toe te werken naar een asbestvrije samenleving.

Beleidsverklaring

Onze activiteiten in demontage en asbestverwijding moeten ons aan zetten om elke dag te streven naar excellentie. In onze uitvoering staat het welzijn van onze medewerkers en opdrachtgevers centraal. Asbitech zal er alles aan doen om elke schade te voorkomen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Op deze manier werken wij naar een volledige tevredenheid van onze klanten, medewerkers, leveranciers en maatschappij.

In het streven naar continu te verbeteren staat kwaliteit hoog in het vaandel van Asbitech, daarom moet er steeds voldaan worden aan de eisen en verwachtingen van de betrokken partijen (opdrachtgever, overheid en personeel) De manier waarom Asbitech opdracht zal uitvoeren dient ten allen tijde te voldoen aan de geldende regels, wetgeving, veiligheid en met respect voor milieu.
Iedereen binnen Asbitech staat in voor zijn eigen veiligheid en dient te waken over de veiligheid van anderen. Het melden van gevaarlijke situaties en het corrigeren van deze situaties wordt binnen ons bedrijf alleen maar aangemoedigd.

Ik vertrouw erop dat iedereen binnen Asbitech zich er ononderbroken aan houdt om deze beleidsverklaring om te zetten naar de praktijk.
handtekening CEO
Jochen Bessems – CEO
Asbitech BVBA
Asbitech volgen:

logo Asbitech

Hoeikensstraat 5/20
2830 Willebroek
België

+32 472 06 02 46
info@asbitech.eu

BE 0807.287.052
VCA/1796826