Wij zijn asbestverwijderaars

Asbitech bvba is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het demonteren en verwijderen van asbesthoudende toepassingen en afbraakwerken in de breedste zin van het woord.

Ondanks dat ons bedrijf pas in 2013 is opgericht, beschikken wij over een jarenlange ervaring in deze sector.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het verwijderen van niet-hechtgebonden asbest.

Beleidsverklaring

Onze activiteiten in demontage en asbestverwijding moeten ons aan zetten om elke dag te streven naar excellentie. In onze uitvoering staat het welzijn van onze medewerkers en opdrachtgevers centraal. Asbitech zal er alles aan doen om elke schade te voorkomen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Op deze manier werken wij naar een volledige tevredenheid van onze klanten, medewerkers, leveranciers en maatschappij.

In het streven naar continu te verbeteren staat kwaliteit hoog in het vaandel van Asbitech, daarom moet er steeds voldaan worden aan de eisen en verwachtingen van de betrokken partijen (opdrachtgever, overheid en personeel) De manier waarom Asbitech opdracht zal uitvoeren dient ten allen tijde te voldoen aan de geldende regels, wetgeving, veiligheid en met respect voor milieu.

Iedereen binnen Asbitech staat in voor zijn eigen veiligheid en dient te waken over de veiligheid van anderen. Het melden van gevaarlijke situaties en het corrigeren van deze situaties wordt binnen ons bedrijf alleen maar aangemoedigd.

Ik vertrouw erop dat iedereen binnen Asbitech zich er ononderbroken aan houdt  om deze beleidsverklaring om te zetten naar de praktijk.

Jochen Bessems – Zaakvoerder
Asbitech BVBA