Asbest laten verwijderen

  • Voor particulieren én ondernemers
  • Kleine en grote saneringen
  • Ervaring in petrochemie en civiele bouw

Wilt u asbest laten verwijderen? Daar kan u best niet te lang mee wachten. Onze firma uit Willebroek heeft al jaren ervaring met het verwijderen van asbest in Brussel en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het laten verwijderen van asbest op een veilige manier. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wilt u ons inschakelen als asbestverwijderaar?

Asbest laten verwijderen door een specialist

Asbest is een zeer gevaarlijke stof. Hoewel het is toegestaan om asbest zelf te verwijderen, kan u deze taak het best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma. Zo bent u zeker dat er niets misgaat en hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Asbitech zorgen we voor een kwaliteitsservice waarbij we denken aan het welzijn van de mens en de omgeving. Als gecertificeerde asbestverwijderaar heeft onze firma de afgelopen jaren in honderden woningen in Brussel en omstreken asbest laten verwijderen. Specifiek kunt u bij ons asbest laten verwijderen op daken in Brussel, asbesthoudend isolatiemateriaal of kunt u uw volledige woning laten saneren.

1
2
3
4
Neem contact op
Vrijblijvende offerte
Asbest verwijderen
Uw attest

Ontdek onze methodes

Onze firma heeft verschillende methodes om asbest te verwijderen in Brussel en Vlaanderen. Zo kunnen we asbest uit golfplaten laten verwijderen aan hand de van eenvoudige handelingen. Daarnaast gebruiken we de couveusezakmethode voor het verwijderen van asbest rond leidingen. Tenslotte kunnen we ook een hermetische zone afbakenen voor het verwijderen van hechtgebonden beschadigde asbest, asbestbehoudend materiaal en niet-hechtgebonden toepassingen. Wij bepalen welke methode het best aansluit bij uw asbestprobleem en zorgen voor een oplossing op maat.

Kies voor ons en vraag uw offerte op maat aan

Wilt u asbest laten verwijderen in Brussel door onze firma uit Willebroek? stuur een e-mail naar info@asbitech.eu of bel naar +32 (0)3 605 03 63 om een afspraak te maken. Wij zorgen voor een offerte op maat en verwijderen het asbest op een veilige manier. Nadien bezorgen we u ook een attest als bewijs dat het asbest verwijderd is.

1
2
3
4
Neem contact op
Projectanalyse
Offerte
Uitvoering werken
Asbitech volgen:

logo Asbitech

Hoeikensstraat 5/20
2830 Willebroek
België

+32 (0)3 605 03 63
info@asbitech.eu

BE 0807.287.052
VCA/1796826