Asbestsanering

  • Voor particulieren én ondernemers
  • Kleine en grote saneringen
  • Ervaring in petrochemie en civiele bouw

Voor een veilige asbestsanering van uw gebouw moet u bij ons bedrijf zijn. Asbitech uit Willebroek, nabij Mechelen, heeft jarenlange ervaring met het saneren van asbest. In 2020 saneerden wij maar liefst 228 ton losgebonden asbest voor 164 tevreden klanten. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Wilt u ons inschakelen als asbestverwijderaar?

Maak gebruik van onze veilige asbestsanering

Zoals ondertussen is geweten, is asbest een zeer gevaarlijke stof. Bij inademing kan u gezondheidsproblemen oplopen op lange termijn. Daarom is het van groot belang dat de asbestsanering op een veilige manier gebeurt. Als erkende asbestverwijderaars garanderen we u dat het saneren van asbest bij ons altijd veilig gebeurt, of het nu gaat om het verwijderen van asbestdaken of een gehele sanering. Hoe garanderen we die veiligheid? We overleggen steeds met gespecialiseerde adviseurs op het gebied van gezondheid en veiligheid zodat alles veilig is zowel voor onze medewerkers als voor de omgeving. Aan de hand van het advies bepalen we welke methode het meest geschikt is om het asbest te saneren.

1
2
3
4
Neem contact op
Vrijblijvende offerte
Asbest verwijderen
Uw attest

Wij saneren asbest bij particulieren én bedrijven

U kan bij ons terecht voor het laten verwijderen van asbest als particulier maar ook voor een grootschalig project. De afgelopen jaren voltooiden we in honderden woningen een veilige asbestsanering, maar we werkten ook aan allerlei grote projecten. We hebben ervaring in allerlei sectoren zoals petrochemie, civiele bouw en de openbare sector. Het saneren van asbest in het Koninklijk Paleis of de sanering van de Abdij van Tongerlo werden bijvoorbeeld uitgevoerd door ons bedrijf.

Laat de asbestsanering aan ons over

Bent u particulier en wilt u asbest laten afvoeren? Of zoekt u een bedrijf voor een grootschalige sanering? Ons bedrijf uit Willebroek biedt voor beide een oplossing aan. Maak een afspraak via het contactformulier, of bel naar +32 (0)3 605 03 63. Wij zorgen voor een veilige asbestsanering op maat van uw wensen.

1
2
3
4
Neem contact op
Projectanalyse
Offerte
Uitvoering werken
Asbitech volgen:

logo Asbitech

Hoeikensstraat 5/20
2830 Willebroek
België

+32 472 06 02 46
info@asbitech.eu

BE 0807.287.052
VCA/1796826